Four Seasons

Share
In a classic combination of light cream and rich wood tones, this kitchen was designed in a high gloss, custom-dyed, figured sycamore veneer finish.The island includes seating for a breakfast bar. Integrated appliances, including the vent hood and waste pull-out, provide clean lines and a spacious feel. A matching entertainment center in the adjacent sitting room was designed with integrated lighting and decorative storage. The informal living room features paneling in a shaker style with inset glass light panels and chrome trim and an integrated TV. The bar on the opposite wall echoes the shaker paneling with staggered lit shelving and a countertop for seating. Storage cabinetry and paneling were engineered to conceal mechanical and structural elements. Project designed in collaboration with Saint Dizier Design.
Sorry, all images and text ©2018 Copyright of StudioBecker.com.

Please contact us at (415) 626-9000, or email us at: info@studiobecker.com
for information on using our text or pictures from this site.

[x] Close