Classic Tudor

Collection
Collection T
Location
Piedmont, California, USA
Share
The kitchen in this classic Tudor home in Northern California was significantly expanded as part of an extensive remodeling project. Since Studio Becker has no set sizes or finishes, the homeowner was able to collaborate with the designers to create a myriad of customized details, to include a special color, sheen and thickness for the doorstyle, hand carved pilasters and custom lead mullions with specialty glass for the display storage in the butler’s pantry. Custom paneling was also built to accommodate a hidden walk-in pantry with a self-closing door that resides between the refrigerators.

A sitting area near the kitchen includes a custom entertainment center and wainscoting along the couch wall that complements the kitchen cabinetry. Collection T Oxford in a custom Walnut stain was utilized throughout the space.
Sorry, all images and text ©2018 Copyright of StudioBecker.com.

Please contact us at (415) 626-9000, or email us at: info@studiobecker.com
for information on using our text or pictures from this site.

[x] Close